Dutch France English
Facebook
INTENSIEVE ENGELSTALIGE PROJEKTWEKEN IN EIGEN SCHOOL

Ik wil het beste voor mijn kind

Student images

De kans op succes op de arbeidsmarkt wordt enorm verhoogd wanneer uw kind zelfverzekerd in het Engels kan communiceren. Waar wacht u nog op?

break
break

Een week lang intensieve Engelse les | De resultaten spreken voor zich!

Gerespekteerd

Wij zijn een professionele educatieve instelling met ruim twintig jaar ervaring in het organiseren van intensieve Engelse projektweken wereldwijd. Onze methode geeft u waar voor uw geld en stimuleert het talen-potentieel van uw kind.

Afsluiting

Op het eind van de week krijgt u de kans uw kind in action te zien tijdens de End of Week-show. Hierin kunt u zelf zien hoeveel ze tijdens de week vooruit zijn gegaan.

Hoofdkenmerken

  1. Cursusmateriaal dat is toegespitst op de individuele vaardigheden.
  2. Een stimulerende manier om zelfvertrouwen en taalvaardigheid te vergroten
  3. Een financiëel aantrekkelijk alternatief voor een buitenlandse studiereis

Kwaliteit staat voorop

  1. Wat kan EiA bieden dat leerlingen niet meekrijgen tijdens de reguliere lessen?

Uw docenten werken gedurende het hele jaar met hun klas om de leerlingen op het vereiste onderwijs-niveau te brengen. Wij kunnen dit aanvullen op een manier die veel goedkoper is dan een talenreis naar het buitenland. In één week maar liefst 30 lesuren communiceren in het Engels – met gekwalificeerde, native speakers!

  1. Wat is jullie ervaring?

EiA is het eerste taleninstituut dat Engelse in-school projektweken lanceerde. Inmiddels hebben we meer dan 20 jaar ervaring en met honderden scholen wereldwijd gewerkt. We hebben kwalitatief hoogwaardige lesweken georganiseerd voor ruim honderdduizend leerlingen. Terugkerend thema in de feedback van ouders en docenten is de verbazing over hoeveel verschil slechts één week kan bewerkstelligen.

  1. Wat is inclusief?

Het cursusgeld is volledig inclusief: dus geen vervelende financieële verrassingen achteraf. Daarnaast krijgen de leerlingen een op de lesweek toegespitst werkboek, een EiA-pen en - bewaarmap.

  1. Wat maakt EiA succesvol?

Kwaliteit staat voor ons voorop. Dus: gekwalificeerde, ervaren en enthousiaste docenten, kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal en een professionele instelling. Deze kombinatie garandeert onze reputatie als de meest vooraanstaande leverancier van Engelstalige projectweken.

  1. Heeft EiA een objectief keurmerk?

We zijn de enige organisatie die in-school lesweken verzorgt, die is geaccrediteerd (en regelmatig wordt geïnspecteerd) door EAQUALS - www.eaquals.org